Kurs i fokuserte pasientnære ultralydundersøkelser

I NFUD sitt jubileumsår arrangeres det for første gang et eget dagsprogram i ”point-of-care” ultralyd. Her vil det spesielt vektlegges praktisk trening på viktige fokuserte ultralydprotokoller.  All undervisning sendes til deltagerne som en videoforelesning (e-læring) i god tid før symposiet starter.  På selve kursdagen deles deltagerne inn i smågrupper på 5-6 personer per instruktør. De praktiske ”hands-on” stasjonene vil gi  deltagerne verdifull erfaring med å optimalisere ultralyd skanningen.

Programmet inkluderer:

  • Traume ultralyd (FAST)
  • Fokusert ekko (FATE)
  • Lunge ultralyd
  • Abdominal ultralyd
  • Aorta og DVT protokoller

Vi håper at alle som er interessert vil melde seg på. Vi har kun 40 kursplasser og opererer med førstemann til mølla prinsippet. Nytt av året er at også helsefagstudenter med interesse for ultralyd er invitert til symposiet. Inntil 20 av plassene er beregnet for dem. Meld deg på fort !!

Det er ingen ekstra kostnad ved påmeldingen til ”point-of-care” kurset dersom du allerede har betalt full deltakeravgift eller dagspass til NFUD konferansen. Alle deltagerne vil få utdelt kursbevis.

 

Vennlig hilsen

Nils Petter Oveland

Morten Glasø

Dan Skoglund