Velkommen til nye nfud.no!

Med nye hjemmesider og en modernisert versjon av vår kjære flaggermus går vi inn i i det nye tiåret med ny giv og innsats for medlemmene våre. Dette er året der Euroson kom til Norge, og vi gleder oss til å møte så mange som mulig av dere der!

Sidene og den nye logoen er utviklet av Lægeweb, et dansk firma som spesialiserer seg på produksjon av hjemmesider til medisinske selskap og foreninger. Vi retter en stor takk til Christian Thomsen for godt samarbeid og kan på det varmeste anbefale Lægeweb til andre med lignende behov.

Når det gjelder hjemmesidene, ønsker vi å gjøre dem mer relevante for medlemmene våre. Vi skal bedre få fram medlemsfordelene alle har. På Flaggermusen kan du lese om tidsskriftet vårt og hvordan du får tilgang elektronisk. Under Årsymposium vil du finne informasjon om neste symposium. Du vil også finne linker til faglig material som medlemmene har tilgang til.

På forsiden finner du tre nye aktuelt-seksjoner med nyheter, forskning og kasuistikker der vi ønsker å vise fram den store bredden og samtidig spisskompetansen hver og en av medlemmene våre sitter på.

Derfor er vi avhengige av tips om nyheter og forskning som er relevant,  gjerne publikasjoner der medlemmene våre er forfattere! Bruk linken til venstre på denne sida for å tipse.

Det samme gjelder kasuistikker. Vi har som mål å presentere en ny kasuistikk i måneden, og gjerne spredt ut over alle fagfeltene som er representerte i den flotte, tverrfaglige foreningen vår. Alt er av interesse, men husk å få samtykke fra pasienten der det er aktuelt. Vi kan også komme til å dele kasuistikker fra våre europeiske søsterorganisasjoner.

Til slutt vil vi at kalendersiden vår skal bli flittig brukt, både av arrangører og deltakerer.

Send tips til webansvarlig Bjarte Sørensen på webansvarlig@nfud.no eller ring eller send melding til telefon 46464700.